Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2330 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Margarita van komkommer en chilipeper
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Gevulde groenten
1h 20min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Kaastaartijs
Pas d’évaluation
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Brood van gierstmeel
2h 35min