Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2330 kJ / 559 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Žádné hodnocení
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min