Zařízení & příslušenství
Zalm met waterkerskorst
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 5min.
6 porties
Suroviny
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
30 g
Kalorie
2330 kJ /
559 kcal
Tuk
43 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feesttafel
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Žádné hodnocení
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min.
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2hod. 10min.
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5hod. 30min.
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min.
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min.
Sous-vide octopussalade
Žádné hodnocení
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min.