Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g Parmesan, in Stücken
Auberginen-Bolognese
- 100 g Möhren, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Majoran, abgezupft
- 30 g Olivenöl
- 500 g Auberginen, in Stücken (3-4 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 2 geh. TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Zucker
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 300 g Lasagneplatten, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2353 kJ / 562 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 1664 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1 Std.
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1 Std. 15 Min
Indischer Gemüsereis
1 Std.
Mediterrane Gemüsequiche
1 Std. 20 Min
Kürbis-Pilz-Ragout
40min
Auberginen-Linsen-Pasta
45min
Spinat-Feta-Lasagne
1 Std. 15 Min
Auberginen-Paprika-Pasta
30min