Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou

Věnec z listového těsta s pečenou zeleninou

5.0 1 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
8 porcí

Suroviny

Pečená zelenina
  • 80 gramů fenyklu na 1cm klínky
  • 70 gramů červené cibule na 1cm klínky
  • 100 gramů červené papriky na 2cm kostky
  • 100 gramů květáku na malé růžičky
  • 1 čajová lžička sušeného tymiánu
  • 1 čajová lžička soli
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje plus navíc na vymazání
Pesto
  • 20 gramů parmazánu
  • 10 gramů piniových oříšků
  • 1 stroužek česneku
  • 30 gramů lístků bazalky
  • 20 gramů extra panenského olivového oleje
  • ¼ čajové lžičky soli
Listové těsto
  • 200 gramů máslo nakrájeného na kostičky (1–2 cm) a poté lehce zmrazeného
  • 200 gramů hladká mouka
  • 90 gramů studené vody
  • ½ čajové lžičky soli
  • 150 gramů kozího sýra na 8 stejně velkých kousků
    150 gramů camembertu, na 8 stejně velkých kousků
  • 1 žloutek rozšlehaný
  • 200 gramů cherry rajčat na větvičce
  • 10 lístků bazalky (volitelně)

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 645.2 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 1737.1 kJ / 415.2 kcal
Tuk 32.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 17.2 g
Sacharidy 23.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...