Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bramborovo-brokolicové pyré
- 700 gramů moučných brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů brokolicových růžiček
- 280 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 20 gramů másla, plus navíc na vymazání
- 3 špetky mletého muškátového květu
- 100 gramů mléka
- 1 čajová lžička hořčice
Pangasius s křenem a hořčičnou krustou
- 30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
- 30 gramů dijonské hořčice
- 1 rohlík, na kousky
- 80 gramů másla, na kousky
- 5 gramů citrónové šťávy
- 6 snítek čerstvého tymiánu, jen lístky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky cukru
- 600 gramů filetů z pangase
- sůl, podle chuti
- mletý černý pepř, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2246 kJ / 535 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 27 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velikonoční mrkvičky z listového těsta plněné mrkvovým krémem
45 min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30 min
Hrášková terina s uzeným pstruhem
7 godz. 45 min
Korma s mořskými plody
40 min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40 min
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40 min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30 min
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30 min
Rychlý rebarborový koláč
50 min
Tagliatelle s hráškovým pestem a pošírovaným vejcem
30 min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 min
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55 min