
Zařízení & příslušenství
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
Bramborovo-brokolicové pyré
-
700 gramů moučných brambor oloupaných, na kousky
-
400 gramů brokolicových růžiček
-
280 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
20 gramů másla plus navíc na vymazání
-
3 špetky mletého muškátového květu
-
100 gramů mléka
-
1 čajová lžička hořčice
Pangasius s křenem a hořčičnou krustou
-
30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
30 gramů dijonské hořčice
-
1 rohlík na kousky
-
80 gramů másla na kousky
-
5 gramů citrónové šťávy
-
6 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
-
600 gramů filetů z pangase
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
535 kcal /
2246 kJ
Protein
31 g
Tuk
27 g
Sacharidy
39 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vánoční čas
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Těstovinový salát s kuřetem
1hod. 15min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Zapečené brambory s lososem a koprem
1hod.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1hod.
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.
Těstovinový salát se sušenými rajčaty
1hod. 40min
Těstoviny orzo s lososem a špenátem
40min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3hod.
Losos s krémovou koprovou omáčkou a basmati rýží
40min