Zařízení & příslušenství
Filet z pangase s křenovo-hořčičnou krustou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porce
Suroviny
Bramborovo-brokolicové pyré
-
700 gramů moučných brambor oloupaných, na kousky
-
400 gramů brokolicových růžiček
-
280 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
20 gramů máslo plus navíc na vymazání
-
3 špetky mletého muškátového květu
-
100 gramů mléka
-
1 čajová lžička hořčice
Pangasius s křenem a hořčičnou krustou
-
30 gramů strouhaného křenu, konzervovaného
-
30 gramů dijonské hořčice
-
1 rohlík na kousky
-
80 gramů máslo na kousky
-
5 gramů citrónové šťávy
-
6 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky cukru
-
600 gramů filetů z pangase
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
2246 kJ /
535 kcal
Tuk
27 g
Sacharidy
39 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční čas
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
10min.
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3hod. 40min.
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30min.
Tabouleh s boby
50min.
Sicilský krevetový salát
40min.
Palak Paneer
45min.
Mojito
5min.
Kořeněná pečená kuřecí stehna s pomerančem a rýží basmati s rozinkami
1hod.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.
Tilápie s červeným kari
40min.
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30min.
Caponata
30min.