Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 šalotka, napůl
- 500 gramů dýně hokkaidó, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na kousky (3 cm)
- 100 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 40 gramů másla, na kousky
- 150 gramů suchého bílého vína
- 450 gramů vody
-
1
čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 200 gramů vařených, oloupaných kaštanů, vakuově balených, napůl
- 20 gramů citrónové šťávy
- dýňový olej, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1027 kJ / 245 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45 Min
Rizoto s dýní a uzeným lososem
35 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 Min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 Min
Veganské sýrové fondue
Nessuna valutazione
Špenátové lívance s přelivem z gorgonzoly
1h
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35 Min
Banana bread s batáty
2h
Citrónové rizoto s bílou rybou
30 Min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Dýňová polévka se smetanou
40 Min