Zařízení & příslušenství
Dýňovo-jablečná polévka s pečenými kaštany
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
1 šalotka napůl
-
500 gramů dýně hokkaidó na kousky (3 cm)
-
200 gramů jablek na kousky (3 cm)
-
100 gramů mrkve na kousky (2 cm)
-
40 gramů máslo na kousky
-
150 gramů suchého bílého vína
-
450 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
200 gramů vařených, oloupaných kaštanů vakuově balených, napůl
-
20 gramů citrónové šťávy
-
dýňový olej na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
2 g
Kalorie
1027 kJ /
245 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
5.6 g
Sacharidy
23 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vánoční čas
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chleboví šneci s červeným pestem v páře
1 Std. 15 Min
White Delight (Bílé potěšení)
15 Min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 Min
Avokádovo-rajčatová polévka
40 Min
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 Min
Hříbkové máslo
4 Std.
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Dýňovo-rajčatová polévka s kokosovým mlékem
35 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40 Min
Polévka z máslové dýně s kokosovým mlékem
30 Min
Krémová zeleninová polévka
35 Min
Rajčatová krémová polévka
30 Min