Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoiardi
- 200 g di biscotti savoiardi, a metà
Salsa ai frutti di bosco
-
250
g di fragole a pezzi
nebo 250 g di fragole surgelate a pezzi -
250
g di lamponi
nebo 250 g di lamponi surgelati - 30 g di succo di limone
- 100 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di agar agar
- 200 g di Champagne
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 300 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 20 g di mentuccia, le foglioline lavate
-
200
g di ribes rosso
nebo 200 g di ciliegie sciroppate
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 95.5 mg
Alternativní recepty
Insalata di uova in cestino di sfoglia
1h
Torta di tacchino
2h 30min
Involtini di lonza allo speck con carote e funghi e budino agli amaretti
1h 30min
Ponte dei sospiri
1h
Panna cotta al frutto della passione (per 2 persone) (senza glutine)
6h 30min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Mousse di salmone e patate
1h
Tortina cioccolato bianco e lamponi
1 Std. 20 Min
Crostata albero di Natale
1h 30min
Tronchetto di Natale al cioccolato e arancia
5h
Aperitivo analcolico ananas, lime e zenzero
10min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h