Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Savoiardi
- 200 g di biscotti savoiardi, a metà
Salsa ai frutti di bosco
-
250
g di fragole a pezzi
nebo 250 g di fragole surgelate a pezzi -
250
g di lamponi
nebo 250 g di lamponi surgelati - 30 g di succo di limone
- 100 g di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di agar agar
- 200 g di Champagne
Crema
- 50 g di zucchero
- 300 g di panna (30-40% di grassi)
- 300 g di mascarpone
Terminare la preparazione
- 20 g di mentuccia, le foglioline lavate
-
200
g di ribes rosso
nebo 200 g di ciliegie sciroppate
- Nutriční hodnoty
- na 1 bicchiere
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 95.5 mg
Alternativní recepty
Rosa di Parma
1 Std. 10 Min
Cioccolata calda con meringhe
3 Std. 30 Min
Frittatine di pasta
40h
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4h 25min
Crostata ai 3 cioccolati (senza glutine) di Damiano Carrara
4h
Creme brulé al cioccolato bianco e limone
40 Min
Salmone con salsa olandese al limone, asparagi e riso
45 Min
Mini charlotte al pepe rosa, con crema al cioccolato, lamponi e karkadé
3 Std. 30 Min
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2 Std.
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12 Std.