Mi Minyak Cabai dengan Udang

Mi Minyak Cabai dengan Udang

5.0 1 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porsi

Suroviny

  • air
    1420 g
  • mi telur khas Cina, kering
    340 g
  • minyak wijen
    2 sdm
  • udang besar mentah, dikupas kotoran hitam di punggung udang dibuang
    570 g
  • minyak cabai (chilli oil)
    60 g
  • saus sambal
    2 sdt
  • kecap asin sesuai selera
    15 g
  • ketumbar segar daun saja, dicincang
    ½ ikat
  • daun bawang diiris tipis
    3

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1034.5 mg
Protein 32.3 g
Kalorie 2093.1 kJ / 500.3 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 2.4 g
Sacharidy 64.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše