
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1235 g air
- ½ sdt garam laut halus (fine sea salt)
- 225 - 255 g mi telur khas Cina, kering (lihat tips)
- 1 sdm minyak zaitun tambahkan untuk mengoles
- 200 g keju Cheddar potong kecil-kecil
- 70 g roti sobek menjadi beberapa bagian
- 1 siung bawang putih
- 15 g peterseli segar daun saja
- 100 g bawang bombai potong bagi empat
- 100 g paprika merah potong kecil-kecil (berkisar ½ paprika merah besar)
- 30 g minyak zaitun
- 485 g susu
- 30 g tepung terigu serbaguna
- 70 g dry white wine (contoh: Chardonnay)
- 1 sdm pasta kaldu ayam
- 225 g jamur kancing segar dipotong bagi dua
- 340 g tuna kaleng dalam air garam (berat tertulis adalah berat setelah ditiriskan)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 538 kcal / 2251 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nasi Lemak
45min
Sup Sayur Kuning
50min
Creamy Penne Salmon
25min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Laksam (Mi Gulung khas Malaysia)
2hod. 25min
Pulut Pagi
4hod. 40min
Lo Mai Kai (Ketan Kukus Daun Teratai)
1hod. 35min
Pasta Ragout Sayur
Žádné hodnocení
Pasta dengan Sayuran
Žádné hodnocení
Nasi Ham Pakchoy
Žádné hodnocení
Bubur Sapi dan Jagung
35min
Bubur Ayam Goji Berry
20min