
Kompatibilní verze
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten ongezouten
nebo 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 702 kcal / 2950 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 47.1 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boterhammen met spinazie pesto
1hod. 55min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Spaghetti muffins
55min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1hod.
Griekse varkensstoofpot
45min