Kompatibilní verze
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
nebo 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2950 kJ / 702 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 47.1 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kippennoedelsoep
1h 35min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Kalkoenburgers
Žádné hodnocení
Kip met warme aardappelsalade
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min