Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten

Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten

3.8 8 rating
Příprava 25min.
Celkový 50min.
5 porties

Suroviny

Pesto van zongedroogde tomaten
  • olijfolie
    70 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    40 g
  • teentje knoflook
    1
  • rauwe cashewnoten ongezouten
    160 g
    160 g pijnboompitten
  • zongedroogde tomaten
    100 g
Involtini met kip
  • mozzarella in stukken (4 cm)
    70 g
  • teentjes knoflook
    2
  • bladpeterselie, vers enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
    2 takjes
  • eieren
    2
  • fijn zout naar smaak
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper naar smaak
    1 snuifje
  • broodkruimels
    70 g
  • kippenborstfilets in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
    540 g
  • verse spinaziebladeren stengels verwijderd
    30
Saus
  • teentje knoflook
    1
  • ui (ong. 75 g)
    ½
  • olijfolie
    50 g
  • tomaten passata
    650 - 700 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 40 g
Kalorie 2950 kJ / 702 kcal
Tuk 47.1 g
Vláknina 7.7 g
Sacharidy 27.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...