Kompatibilní verze
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
nebo 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
nebo ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 475.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45 min
Glutenvrije kerstfruitcake
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Keine Bewertungen
Indiase groentencurry
50 Min
Boekweit met champignons
25 Min
Koken van bulgur
35 Min