Kompatibilní verze
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150 - 200
g boerenkool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
nebo 150 - 200 g zwarte kool, in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer, in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
nebo ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik, uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1974.6 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 475.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Moussaka met linzen
2u. 20min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min