
Kompatibilní verze
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150 - 200
g boerenkool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd
nebo 150 - 200 g zwarte kool in stukken (3 cm), bladstelen en grote nerven verwijderd - 300 g komkommer in plakjes (2 mm)
- 45 g gepelde walnoten
- 25 g sesamzaad
- 50 g granaatappelpitten
- 30 g gedroogde gojibessen
- 60 g vers geperst sinaasappelsap
- 60 g vers geperst citroensap
- 40 g tahin
- 15 g honing
- 40 g walnotenolie
- 1240 g water
- 1 tl zout
-
½
tl gemalen witte peper
nebo ½ tl gemalen zwarte peper - 250 g quinoa
- 4 eieren
- 240 g grote witte bonen, uit blik uitgelekt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 472 kcal / 1974.6 kJ
- Protein
- 18.1 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 3.1 g
- Sodík
- 475.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13hod. 30min
Paksoi en ham rijst
40min
Vegetarische bruine rijst
40min
Indiase groentencurry
50min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1hod. 50min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Vegetarische bonenburger
1hod. 20min
Linzenbrood
1hod. 55min
Aziatische groentesoep met tofu
1hod. 30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1hod. 15min