Kompatibilní verze
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien, gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
nebo 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren, en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
nebo 3 - 4 bloedsinaasappels, geschild, in plakjes (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2221 kJ / 530.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 86.7 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 17.7 g
- Sodík
- 1187.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan moussaka
1h 50min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Amandelpap
10min
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1u. 20min
Brownies van zoete aardappel
1u.
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Roggebroodjes
Žádné hodnocení
Paella met kidneybonen
55min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Žádné hodnocení
Mexicaanse limoensoep
40min