
Kompatibilní verze
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g rauwe amandelen
- 80 g uien gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
70
g vers geperst sinaasappelsap
nebo 70 g vers geperst bloedsinaasappelsap - ¼ tl gemalen kaneel
- 2 tl garam masala (geroosterd specerijen mengsel)
- ½ tl gemalen komijn
- 1 tl gedroogde gemalen kurkuma
- 30 g agavesiroop
- 50 g witte wijnazijn
- 60 g gedroogde veenbessen
- 15 g verse korianderbladeren en iets meer als afwerking
- 2 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 250 g parelgerst
- 1000 g water
-
3 - 4
sinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)
nebo 3 - 4 bloedsinaasappels geschild, in plakjes (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 530.8 kcal / 2221 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 86.7 g
- Vláknina
- 17.7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 1187.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Zoetzure tempé
Brak ocen
Batbout met kaas
30 min
Harira
7 godz.
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Brak ocen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 godz. 20 min
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Vegetarische bruine rijst
40 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 min