Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Babyspinat, frisch, zum Belegen
Teig
- 10 g Petersilie, abgezupft
- 150 g Magerquark
- 410 g Wasser
- 85 g Olivenöl
- 10 g Schnittlauch, in feinen Röllchen
- ½ TL Senf
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Babyspinat, frisch, in Stücken (2-3 cm)
- 375 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 250 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (3 cm)
- 200 g Zucchini, in Stücken (3 cm)
- 200 g Halloumi, in Stücken (1 cm)
- 3 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2226 kJ / 532 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1389 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur mit gebackenem Gemüse
1h
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35 Min
Gegrillte Pilze mit Nussfüllung (vegan)
35 Min
Mandelpizza mit Babyspinat
40min
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20min
Couscous-Strudel mit Röstgemüse und Minz-Granatapfel-Dressing
1h 30min
Gefüllte Auberginen
50 Min
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1h 30min
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1h 25min
Grillbrote mit Porree-Zucchini-Creme und Aprikosen-Chutney (vegan)
2h 10min
Gurken-ThunVisch-Schiffchen
15min