Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g amêndoa laminada
- 30 g amido de milho
- 600 g couve-flor inteira
- 1000 g água
-
3
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 3 cubos de caldo de legumes - 250 g polpa de tomate
- 150 g pasta de caril amarela, tipo korma
- 180 g iogurte grego, mais q.b. p/ regar
- 120 g natas
- 1 c. chá de sal
- 80 g tomate fresco cortado em pedaços
- 1 malagueta verde cortada em fatias
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2170.2 kJ / 518.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 2404.1 mg
Alternativní recepty
Goulash de lentilhas e cogumelos
45 Min
Peixe agridoce com arroz
1h 5min
Lassi de pistácio e mel
5min
Burrito Sushi - TM6
45 Min
Tarte de espinafres, cogumelos e batata-doce
1 Std. 50 Min
Sal de ervas e limão
1 Std.
Carpaccio de beterraba com burrata (Modo descascar)
1 Std. 25 Min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35min
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2 Std.
Tártaro quente de cogumelos
35min
Trouxas de legumes
1 Std.
Caril de feijão-preto
35min