Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pico de gallo
- 1 dente de alho
- 30 g cebola
-
2
pés de coentros, só as folhas
nebo 2 c. chá de coentros em pó - 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 500 g tomate s/ sementes, cortado em cubos
- 1 c. chá de sal marinho fino
Recheio
- 40 g cebola
-
1
malagueta vermelha s/ sementes, picada
nebo 1 piripíri s/ sementes, picado - 40 g azeite
- 110 g cenoura cortada em palitos (4x1 cm aprox.)
- 120 g pimento vermelho cortado em palitos (4x1 cm aprox.)
- 120 g curgete cortada em palitos (6x1 cm aprox.)
- 300 g tofu cortado em tiras (6x1 cm aprox.)
- Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- 4 c. chá de pinhão
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1625.3 kJ / 388.5 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 13.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 10.7 g
- Sodík
- 1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chili com seitan
25min
Bolonhesa de lentilhas
35min
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Tortilhas vegetarianas
25min
Caril thai vegetariano
35min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3 Std. 25 Min
Massa com molho de tomate cru e almôndegas de aveia e cenoura
1h
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1h 20min
Bolonhesa vegan
40min
Bolonhesa sem carne
45min