Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)

Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)

4.6 45 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
2 porzioni

Suroviny

Pelare le patate
  • di acqua
    600 g
  • di patate di media dimensione (vedere consigli)
    380 g
Vellutata
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di porro a fettine (1-2 cm)
    80 g
  • di funghi porcini secchi ammollati e strizzati
    10 g
  • di acqua
    380 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di speck a listarelle sottili
    1 fetta
  • fili di erba cipollina fresca sminuzzati
    4

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 322 kcal / 1347 kJ
Protein 9.5 g
Tuk 17.9 g
Sacharidy 32.7 g
Vláknina 4.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...