Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 380 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Vellutata
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati e strizzati
- 380 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 fetta di speck a listarelle sottili
- 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1347 kJ / 322 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 32.7 g
- Tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Crema di verdure invernale
50 min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di porri
40min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Crema di porri gratinata
50 min
Vellutata agli spinaci
30 Min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1h