Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)

Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)

4.7 56 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

Pelare le patate
  • 600 g di acqua
  • 380 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Vellutata
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 10 g di funghi porcini secchi ammollati e strizzati
  • 380 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 1 fetta di speck a listarelle sottili
  • 4 fili di erba cipollina fresca sminuzzati

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 9.5 g
Kalorie 1347 kJ / 322 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 4.3 g
Sacharidy 32.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...