Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano
- 15 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 164.7 kJ / 39.4 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 118.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Burger di ceci e verdure
40min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Tortino di lenticchie
1h
Burger vegetali
40min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Polpettine di ceci e fagiolini
1 godz. 20 min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Burger ceci e rucola
40min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min