Torta salata porri e bietole

Torta salata porri e bietole

4.8 349 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Pasta brisèe
  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di bietole, le foglie
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 100 g di ricotta ben scolata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 172.7 mg
Protein 18.1 g
Kalorie 2408 kJ / 575.5 kcal
Tuk 37.6 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sacharidy 43.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...