Torta salata porri e bietole
TM6 TM5

Torta salata porri e bietole

4.8 (252 hodnocení)

Suroviny

Pasta brisèe

  • 200 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale

Ripieno

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
  • 500 g di acqua
  • 300 g di bietole, le foglie
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di porri a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2408 kJ / 575.5 kcal
Protein
18.1 g
Sacharidy
43.8 g
Tuk
37.6 g
Nasycený tuk
9.9 g
Vláknina
3.3 g
Sodík
172.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty