
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 575.5 kcal / 2408 kJ
- Protein
- 18.1 g
- Tuk
- 37.6 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Sodík
- 172.7 mg
Alternativní recepty
Crostata salata di spinaci
1hod.
Torta salata asparagi e ricotta
1hod.
Quiche radicchio e bietole
1hod. 15min
Tortino di fagiolini e patate
1hod. 30min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1hod. 10min
Quiche ai finocchi e porri
1hod. 10min
Torta salata di bietole
1hod.
Quiche di spinaci e speck
2hod.
Strudel verza e porri (vegan)
2hod.
Quiche broccoli e pesto
1hod. 10min
Torta salata di zucca e spinaci
1hod. 50min
Torta salata agli spinaci
1hod. 30min