Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta brisèe
- 200 g di farina tipo 00
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano a cubetti
- 500 g di acqua
- 300 g di bietole, le foglie
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri a listarelle
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di ricotta ben scolata
- 1 uovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2408 kJ / 575.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 43.8 g
- Tuk
- 37.6 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 172.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1u. 50min
Torta salata bietole e uova
2h
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Quiche ai finocchi e porri
1h 10 min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Torta salata ai porri e cumino nero
1h 20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min