Torta salata porri e bietole

Torta salata porri e bietole

4.8 311 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
4 porzioni

Suroviny

Pasta brisèe
  • di farina tipo 00
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a cubetti
    80 g
  • di acqua
    500 g
  • di bietole, le foglie
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porri a listarelle
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di ricotta ben scolata
    100 g
  • uovo
    1

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 575.5 kcal / 2408 kJ
Protein 18.1 g
Tuk 37.6 g
Sacharidy 43.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 9.9 g
Sodík 172.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...