Vellutata di cavolo viola e panna

Vellutata di cavolo viola e panna

3.0 14 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di cipolla rossa 100 a pezzi + 50 a rondelle sottili
  • 500 g di cavolo cappuccio rosso a pezzi 5 cm
  • 120 g di patata a pezzi 3 cm
  • 700 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale + q.b
  • 2 pizzichi di pepe macinato + q.b
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 20 g di aceto balsamico
  • 150 g di panna fresca liquida fredda
  • 20 g di semi di sesamo neri
  • 40 g di chips di verdure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 806.3 mg
Protein 6.6 g
Kalorie 1651 kJ / 394 kcal
Tuk 27.8 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 15.3 g
Sacharidy 33.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...