
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 928 kcal / 3882.3 kJ
- Protein
- 39.1 g
- Tuk
- 33.5 g
- Sacharidy
- 126.1 g
- Vláknina
- 15.4 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Sodík
- 2260.5 mg
Alternativní recepty
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3hod. 30min
Pastiera salata
2hod.
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2hod.
Casatiello dolce (con lievito madre)
19hod.
Pizza rustica lucana
1hod. 15min
Pastiera
15hod.
Casatiello sugna e pepe
2hod. 30min
Gattò di patate (TM6)
1hod. 30min
Friarielli e salsiccia
50min
Cannelloni al ragù
1hod. 30min
Ziti spezzati con ragù genovese
3hod.
Pizza di scarola
3hod. 30min