Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 425 g di acqua
- 320 g di farina di semola di grano duro
- 320 g di farina tipo 1
- 2 g di lievito di birra fresco
- 15 g di sale
Friarielli e salsiccia
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia, spellata, a pezzi
- 500 g di friarielli, puliti, a pezzi
- 200 g di mozzarella, a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3882.3 kJ / 928 kcal
- Protein
- 39.1 g
- Sacharidy
- 126.1 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 33.5 g
- Vláknina
- 15.4 g
- Sodík
- 2260.5 mg
Alternativní recepty
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1j
Gattò di patate (TM6)
1j 30 menit
Pane rustico ripieno
29 godz.
Contorno di friarielli alla napoletana
40 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2j
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Focaccia ai friarielli
2h 15 min
Pizza di scarola
3h 30min
Parigina TM6
5h 30min
Friarielli e salsiccia
50 menit
Tortano speck e fontina
2j