Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
Frühlingszwiebel, geputzt und in drei Teile geschnitten
nebo 1 Schalotte, halbiert - 1 rote Chili, geputzt und halbiert, eventuell entkernt
- 1 cm frischer Ingwer, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g natives Olivenöl extra
- 2 TL japanische Sojasauce (Tamari), glutenfrei (siehe Tipp)
- 2 TL Sesamöl
- 2 TL Ahornsirup
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Wasser
- 250 g Brokkoli, in Röschen geschnitten
- 150 g Pak Choi, der Länge nach geviertelt
- 150 g Zuckererbsen, halbiert
- Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- Röstzwiebeln, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 525 kJ / 126 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 227 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 Std. 20 Min
Risonisalat mit Kohlpesto
50min
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1 Std. 10 Min
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
40min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1 Std.
Koriander-Kardamomreis mit verlorenen Eiern
50min
Salattacos mit Linsenfülle und Tofudip
4u. 50min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35 min
Orientalischer Brunch
1 Std. 20 Min
Marokkanische Linsensuppe (XXL)
35min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Quinoa Taboulé
40min