Zařízení & příslušenství
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů sýru Brie na kousky
-
100 gramů gorgonzoly na kousky
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů suchého bílého vína
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
411.4 mg
Protein
11.4 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.1 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
14.7 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečená porchetta s hruškami a červenou cibulí
12hod.
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1hod. 30min.
Hummus
5min.
Vanilkový kešu jogurt
16hod.
Směs koření dukkah
Žádné hodnocení
Fenyklový likér
193hod.
Virgin citrónový koktejl s tymiánovým sirupem
45min.
Pohankovo-datlové kuličky
24hod. 20min.
Aïoli
5min.
Milkshake s burákovým máslem
15min.
Novoroční čočka s houbami
1hod. 5min.
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min.