Kompatibilní verze
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů sýru Brie, na kousky
- 100 gramů gorgonzoly, na kousky
- 150 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 100 gramů suchého bílého vína
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- ¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
- grissini
- hrušky, nakrájené na tyčinky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1188.8 kJ / 284.1 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 4.7 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 14.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 411.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55 min
Gulášová polévka deluxe
2h
Placky s koprem a fetou
1hod. 20min
Slaný koláč s batáty a chorizem
3h
Zmrzlina z gorgonzoly s karamelizovanými hruškami a ořechy
14j 15 mnt
Mražený šlehačkový dort s malinami
4h 10min
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Žádné hodnocení
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40min
Okurkový salát s koprem a dresinkem ze zakysané smetany pro TM6
10min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1 godz. 50 min