Zařízení & příslušenství
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů sýru Brie na kousky
-
100 gramů gorgonzoly na kousky
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů suchého bílého vína
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
411.4 mg
Protein
11.4 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.1 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
14.7 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Paprikovo-cuketový quiche
1hod.
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min.
Pesto s mákem a chilli
10min.
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Malinový dacquoise
2hod.
Sezamové pesto
10min.
Artyčokový dip s tofu
10min.
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49hod. 5min.
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min.
Vitello tonato
2hod.
Tiramisu
5hod. 20min.