
Zařízení & příslušenství
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Příprava 10min
Celkový 25min
6 porcí
Suroviny
-
stroužky česneku2
-
sýru Brie na kousky200 gramů
-
gorgonzoly na kousky100 gramů
-
smetany, min. 33 % tuku150 gramů
-
suchého bílého vína100 gramů
-
kukuřičného škrobu20 gramů
-
mletého bílého pepře¼ - ½ čajové lžičky
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
284.1 kcal /
1188.8 kJ
Protein
11.4 g
Tuk
23.4 g
Sacharidy
4.7 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
14.7 g
Sodík
411.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

FONDUE
10 recept
Česká republika
Česká republika