Zařízení & příslušenství
Fondue se sýrem s modrou plísní, hruškami a grissini
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů sýru Brie na kousky
-
100 gramů gorgonzoly na kousky
-
150 gramů smetany, min. 33 % tuku
-
100 gramů suchého bílého vína
-
20 gramů kukuřičného škrobu
-
¼ - ½ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
grissini
-
hrušky nakrájené na tyčinky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
411.4 mg
Protein
11.4 g
Kalorie
1188.8 kJ /
284.1 kcal
Tuk
23.4 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
14.7 g
Sacharidy
4.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
FONDUE
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3 Std. 5 Min
Velikonoční křen s mandlemi
5 Min
Cava trifle s ostružinami a hroznovým vínem
4 Std. 30 Min
Velikonoční pusinková hnízda
3 Std. 20 Min
Valentýnská Pavlova
5 Std.
Hovězí kofty s fetou
1 Std. 20 Min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Rybí guláš s krevetami
45 Min
Křupavoučký květák
1 Std.
Kávová granita s pomerančovou kůrou
Keine Bewertungen
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 Min
Pavlova s domácím vaječným likérem
13 Std.