Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Grünkohltarte
2 godz.
Honeycomb
1h 30min
Tarte au Vin cuit
45 min
Crema catalana
40min
Eiskaffee
2h 15min
Albondigas (Hackbällchen)
30 min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 godz. 20 min
Zigerkrapfen
1h 45min
Weizentortillas mit Kalb-Fajitas
1 godz.
Empanada Gigante
1 godz. 15 min
Porreetorte
1 godz. 20 min