Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Kartoffelrösti
40 min
Weiße Tomatensuppe
40 min
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6u. 15min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Speck-Röstzwiebel-Knoten
1h
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2h 30 min
Blutorangen Granita mit Campari
13h
Roastbeef mit Senfkruste
2h 20min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Malzbiergulasch im Thermomix Friend
1h 15min