Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindersteak
- 1300 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- 500 g Rinderhüftsteak
- 20 g Butter, kalt
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
Bitterballen und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Mehl
- 200 g Rinderfond
- 2 - 3 Spritzer Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ TL Muskat
- 50 g Gouda, in Stücken
- 1 Eigelb
- 3 Eier, verquirlt
- 200 g Paniermehl
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 282 kJ / 67 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0.4 g
Alternativní recepty
Spicy-BBQ-Rub
5 min
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24h
Salmorejo
10 min
Sauce Rouille
25 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Hähnchen-Kebabs mit Couscous-Salat und Zitronen-Dressing
50min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3h
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 min
Thai-Salat mit Erdnussdressing
30min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1h
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4h 30 min