
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln geachtelt
- 1 Bund Petersilie abgezupft
- 800 g Rindernacken in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons geviertelt
- 300 g Möhren in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 862 kcal / 3607 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 66 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4hod. 15min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1hod. 50min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Bratenpaste
3hod.
Boeuf Bourguignon
2hod. 45min
Coq au vin
2hod.
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Slow Cooking Beef Madras
3hod.
Saftgulasch vom Rind
2hod. 45min
Winzertopf
2hod. 40min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.