Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon

4.6 943 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 3hod. 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • Öl
    30 g
  • Speckwürfel
    200 g
  • Zwiebeln geachtelt
    200 g
  • Petersilie abgezupft
    1 Bund
  • Rindernacken in Stücken (3 cm)
    800 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Nelken
    2
  • Tomatenmark
    50 g
  • Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    50 g
    50 g Bratensauce (Tube)
  • Rinderfond
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Champignons geviertelt
    200 g
  • Möhren in Scheiben (2 mm)
    300 g
  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • Bandnudeln
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portionen

Protein 42 g
Kalorie 3607 kJ / 862 kcal
Tuk 44 g
Vláknina 8.1 g
Sacharidy 66 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...