Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1h 20min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Bratenpaste
3hod.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Slow Cooking Beef Madras
3hod.
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1h 30min
Bolognese classico
5hod.
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 godz. 30 min
Saftgulasch vom Rind
2h 45min
Winzertopf
2 Std. 40 Min