Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Öl
- 200 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 800 g Rindernacken, in Stücken (3 cm)
- 150 g Rotwein, trocken
- 2 Nelken
- 50 g Tomatenmark
-
50
g Bratenpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
nebo 50 g Bratensauce (Tube) - 300 g Rinderfond
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 200 g Champignons, geviertelt
- 300 g Möhren, in Scheiben (2 mm)
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3607 kJ / 862 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 8.1 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2 Std.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1h
Boeuf Bourguignon
2 Std. 45 Min
Coq au vin
2 Std.
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4 Std. 15 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min