
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g Hummer gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
nebo 800 g Hummer gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère in Stücken
- 60 g Schalotten halbiert
- 50 g Butter weich
- 1 TL Limettenschale abgerieben (volitelně)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (volitelně)
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 545 kcal / 2281 kJ
- Protein
- 49 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1797 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gin-Tonic-Lachs
24hod.
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24hod.
Käse-Bier-Fondue
30min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3hod.
Rib Eye mit Béarnaise
1hod. 50min
"Pastanaken" mit angedämpftem Gewürz-Lachs
1hod. 30min
Rote-Bete-Gnocchi mit Pfeffer-Sauce
1hod. 40min
Chorizo-Patties
1hod. 25min
Kalbsrollbraten mit Pfifferlingsfüllung
3hod. 15min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min
Vitello Tonnato
48hod.