Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
nebo 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (volitelně)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (volitelně)
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2281 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1797 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello Tonnato
48h
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
24 Std.
Thailändischer Papaya-Salat
30 min
Getrüffeltes Kartoffelpüree mit Onsen-Ei und Spinatsalat
1 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Gougère mit Zwiebeln, Käse und Speck
1u.
Chowder
45min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min