Hummer Thermidore

Hummer Thermidore

3.9 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 Portionen

Suroviny

  • Hummer gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
    800 g
    800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
  • Gruyère in Stücken
    80 g
  • Schalotten halbiert
    60 g
  • Butter weich
    50 g
  • Limettenschale (volitelně) abgerieben
    1 TL
  • Mehl
    20 g
  • Limettensaft
    10 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Dijon-Senf
    1 TL
  • Sahne
    150 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Crème fraîche
    50 g
  • Hummersuppenpaste (volitelně)
    1 TL
    1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1797 mg
Protein 49 g
Kalorie 2281 kJ / 545 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 20 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...