Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
nebo 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (volitelně)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (volitelně)
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2281 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1797 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1 Std.
Lachsforelle mit gepickeltem Rhabarber und Purple-Curry-Mayo
24h
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Café-de-Paris-Butter
4 Std. 10 Min
Chowder
45min
Schollenröllchen Finkenwerder Art mit Röstkartoffeln und Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Gin-Tonic-Lachs
24h
Kräuter-Knoblauch-Cremesuppe mit Schnecken
45min
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Cordon Bleu von der Hähnchenbrust mit Pilz-Risotto
1 Std. 30 Min