Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
800
g Hummer, gekocht, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp)
nebo 800 g Hummer, gegart, TK, aufgetaut, aus der Schale gebrochen (siehe Tipp) - 80 g Gruyère, in Stücken
- 60 g Schalotten, halbiert
- 50 g Butter, weich
- 1 TL Limettenschale, abgerieben (volitelně)
- 20 g Mehl
- 10 g Limettensaft
- 50 g Weißwein, trocken
- 1 TL Dijon-Senf
- 150 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
-
1
TL Hummersuppenpaste (volitelně)
nebo 1 Würfel Fischbrühe (für 0,5 l) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2281 kJ / 545 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 1797 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porree-Hackfleisch-Suppe
30min
Hirschgulasch-Suppe
1u. 30min
Rinderfilet mit Champignon-Parmesan-Kruste
40min
Allround Kräuter-Marinade und Mayo
15min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Gelbe Gazpacho mit Bacon-Chips
30min
Chorizo-Patties
1h 25min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Kartoffelcremesuppe mit Knoblauch-Kresse-Öl
45min
Sauerbratenragout
48u.
Rosenkohlcremesuppe
45min