Kompatibilní verze
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto alla genovese
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Insalata di patate e fagiolini
- 500 g di acqua
- 400 g di patate sbucciate, a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di fagiolini verdi freschi spuntati, a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2385.8 kJ / 570.3 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 48.1 g
- Nasycený tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 376.5 mg
Alternativní recepty
Patate e fagiolini al pesto
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Contorno di cavolfiore al forno
30 min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Frittata di zucchine (TM6)
50min
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1 godz.
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Torta salata svuotafrigo
2 godz.
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min