Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
nebo 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 811.7 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Polpette di peperoni
1h
Vellutata di carote con omelette
30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Bortellina
30min
Involtini di pollo, orzo e spinaci
40min
Salame di cioccolato al caffè
3 godz. 30 min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Patate arrosto aromatizzate
1h
Polpettone spinaci e pancetta
1 Std. 30 Min