Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
nebo 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 811.7 mg
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Vellutata di carote con omelette
30 min
Omelette verdure e formaggio
30 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min
Sformato tricolore
1h 30 min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Cheesecake al tiramisù
6h 30 min