Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
-
80
g di provola, a fette
nebo 80 g di Emmental o Gruviera, a fette - 80 g di prosciutto cotto, a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 931 kJ / 222 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 811.7 mg
Alternativní recepty
Scaloppine di pollo al limone
40min
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Frittatina alle zucchine
30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40min
Gattò di patate e spinaci
2h
Polpette di peperoni
1h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Focaccia di patate in padella
1h
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 Min
Rotolo ai piselli
50 min
Braciole pugliesi
1h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min