Kompatibilní verze
Menù: Zuppa di fagioli al pomodoro; Frittata di cavolo e Feta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di menta fresca, le foglioline
- 5 g di erba cipollina fresca, in 3-4 pezzi
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline
- 4 spicchi di aglio
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cavolo nero, a pezzi (1 cm)
- 6 uova
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di cipolle, a pezzi
- 100 g di peperone di qualsiasi colore, pulito e a fette
- 300 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di origano secco
- 200 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati
- 50 g di Feta (formaggio greco), sbriciolata
- 30 g di mandorle tostate non salate, tritate grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3110.2 kJ / 743.4 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 50.5 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 19.1 g
- Sodík
- 1918.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso basmati con gamberi speziati
40 min
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30 min
Minestra di orzo con zucca e peperoni
35 min
Crema di verdure invernale
50 min
Pizza carbonara
15h
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Cous cous arcobaleno
30 min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Avocado toast con uovo poché
25 min
Muffin iperproteici ai mirtilli
40 min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 min