Kompatibilní verze
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oranges non traitées (jus et zeste d'1 orange)
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 400 g de patate douce, coupée en cubes de 3 cm
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de curry de Madras en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 898.8 kJ / 215.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 505.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Pâtes à la spiruline et ratatouille d'été
1 godz. 45 min
Soupe froide mangue-coco
10 min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Tartare de daurade à la vanille
1 Std. 10 Min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Crumble pommes-framboises
50min