Kompatibilní verze
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g de blettes (2 bottes moyennes)
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour la finition
- eau salée, pour la cuisson des pâtes
- 400 g de pâtes sèches, type conchiglioni
- 100 g d'eau
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de tahini
- du sel
- du poivre moulu
- 15 feuilles de menthe fraîche, ciselées
- 50 g de pignons de pin grillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3196 kJ / 764 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 38 g
Alternativní recepty
Curry d'épinards à la feta
35 min
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Choux farcis au quinoa rouge
1 Std. 5 Min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.
Boulettes d'aubergine et boulgour, sauce yaourt aux herbes
1 Std. 35 Min
Curry d'aubergine
50 min
Gratin de blettes
1 Std.
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 Std. 50 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min
Parmentier de lentilles et potimarron
1 Std. 25 Min
Quenelles de blettes au four
1 Std. 5 Min