Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 500 g de blettes, en lanières
- 50 g de noix
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un peu pour le plat
- 100 g de flocons d'avoine
- 1 œuf
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe de graines de sésame
- 700 g de coulis de tomates
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Fenouil à la parmesane
1h 25min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40 min
Gratin de blettes
1h
Boulettes de lentilles corail à l’indienne, salade de carottes
55 min
Tourte aux blettes
13h
Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons
1h 30 min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1h
Conchiglioni aux blettes et à la menthe, sauce au tahini
35min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 min