Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 30min.
8 raciones

Suroviny

  • 80 g de trigo sarraceno en grano
  • 490 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 250 g harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 45 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 diente de ajo
  • 350 g de tomate maduro sin semillas, en trozos
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 2 pellizcos de orégano seco

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 507.6 mg
Protein 3.5 g
Kalorie 906 kJ / 216 kcal
Tuk 6.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sacharidy 35.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...