Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 3hod. 30min
8 raciones

Suroviny

  • de trigo sarraceno en grano
    80 g
  • de agua
    490 g
  • de azúcar moreno
    1 cucharadita
  • de levadura prensada fresca
    15 g
  • harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
    250 g
  • de sal
    1 ¼ cucharaditas
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    45 g
  • diente de ajo
    1
  • de tomate maduro sin semillas, en trozos
    350 g
  • hojas de albahaca fresca
    6
  • de orégano seco
    2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 216 kcal / 906 kJ
Protein 3.5 g
Tuk 6.2 g
Sacharidy 35.3 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.9 g
Sodík 507.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...