Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Schalotte
- 10 g Öl
- 10 - 15 g gelbe Currypaste
- 200 g Spitzkohl, in Streifen (ca. 5 mm)
- 150 g Zucchini, in Würfeln (1,5 cm)
- 80 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 250 g Kokosmilch
- 30 g Tomatenmark
- 200 g Wasser
- ¾ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1582 kJ / 378 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 1008 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Eintopf
40 min
Rote-Linsen-Gemüse-Suppe
35min
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Scharfe Spitzkohl-Curry-Suppe mit Geflügelhackbällchen
45 min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30 min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 min
Ingwer-Linsensuppe mit Kokosmilch
40 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Kürbis-Orangen-Suppe mit Ingwer
30 min
Spitzkohl-Curry
35min
Kokossuppe mit Pak Choi
25min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min