Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln, in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (volitelně)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch, in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 684 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Sodík
- 619 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Eintopf
40min
Eintopf von Wintergemüsen
1 godz.
Gemüse-Eintopf mit Feta
25min
Bunter Zwiebel-Topf
1 godz.
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 godz.
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Linsen-Moussaka
2 godz. 30 min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Auberginen-Tomaten-Curry
30 min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min