
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 150 g rote Paprika in Stücken (2 cm)
- 150 g grüne Paprika in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe in Scheiben
- 80 g rote Zwiebeln in Spalten
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 240 g weiße Bohnen, aus der Dose abgetropft
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 80 g Wasser
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet (volitelně)
- 2 EL Basilikumblätter, frisch in Streifen
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ - 1 TL brauner Zucker
- 80 g Oliven, schwarz, entsteint (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 164 kcal / 684 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Vláknina
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 619 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bunter Zwiebel-Topf
1hod.
Eintopf von Wintergemüsen
1hod.
Veganer Bohnen-Eintopf
13hod. 30min
Spitzkohl-Curry
35min
Fisch-Gulasch mit Tomaten und Möhren
45min
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen
45min
Kartoffel-Curry
30min
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30min