Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
nebo 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (volitelně)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 35.1 g
- Tuk
- 23.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1962.2 mg
Alternativní recepty
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 Std. 20 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4 Std.
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1h
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1h 25min