Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes

4.3 43 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • couscous
    160 g
  • beef stock paste, homemade (see tip)
    1 heaped tsp
    1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)
  • water
    250 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 ¼ tsp
  • courgettes cut in pieces (3 cm)
    250 g
  • brown onions quartered
    100 g
  • beef mince broken in pieces
    250 g
  • ras el hanout (see tip)
    3 tsp
  • vegetable oil
    10 g
  • white wine vinegar plus extra to taste
    20 g
  • cucumber (volitelně) peeled into ribbons, for garnishing
    ½
  • ground black pepper to taste
  • Greek yoghurt (volitelně)
    4 Tbsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 420 kcal / 1757.3 kJ
Protein 16.8 g
Tuk 23.4 g
Sacharidy 35.1 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 6.3 g
Sodík 1962.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...