Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
nebo 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indiase groentencurry
50min
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Nessuna valutazione
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Nessuna valutazione
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min
Quinoakoekjes
1hod.
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 godz. 5 min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1hod. 25min
Paella met kidneybonen
55min