Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pomodori insaporito
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di pomodori ciliegino, in quarti
- 6 foglie di basilico fresche, lavate + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di origano secco
Pane senza glutine
- 80 g di grano saraceno
- 490 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
- 250 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 906 kJ / 207 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 35.3 g
- Tuk
- 6.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 690.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Uova strapazzate
20 min
Risotto ai peperoni
40 min
Confettura di pesche e banane
Žádné hodnocení
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Patate speziate
30 min
Toast al burro matcha
Žádné hodnocení
Frullato rosso
10min
Insalata di cetrioli, avocado e ceci croccanti
45 min
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min
Impasto per pizza di Kamut®
2h