
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di accompagnamento
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a pezzi (1 cm)
- 30 g di zucchero
- 10 g di aceto bianco
- 30 g di salsa di pesce
- 110 g di acqua
Carote sottaceto
- 30 g di aceto bianco
- 20 g di zucchero
- 30 g di acqua
- 200 g di carote a listarelle (circa 2 mm)
Frittelle
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 170 - 180 g di acqua minerale frizzante
- 100 g di farina di riso
- 50 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 400 - 500 g di gamberi crudi di media grandezza sgusciati e puliti
- 400 - 500 g di patate americane dolci in bastoncini (circa 0,5x5 cm)
- 250 g di olio per frittura
- 20 g di mentuccia
- 300 g di foglie di lattuga
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 725.7 kcal / 3036.5 kJ
- Protein
- 22.9 g
- Tuk
- 45.1 g
- Sacharidy
- 58.8 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Sodík
- 1280.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con peperoni rossi e patate
2hod.
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Žádné hodnocení
Gamberoni in guazzetto
40min
Filetto di maiale al forno con riso
1hod. 20min
Vellutata ai funghi selvatici
Žádné hodnocení
Gelato al pistacchio salato
26hod. 30min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Žádné hodnocení
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40min
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45min
Agnolotti burro e salvia
10hod.
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1hod. 10min