Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Calamari alla napoletana
40 Min
Sgombri all'agro
1h 45min
Polpo in bottiglia
9h 10min
Baccalá alle olive
25 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Alici ripiene
50 Min
Calamari ripieni
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min