
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
50
g di pane raffermo a pezzi
nebo 50 g di pangrattato - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 142 kcal / 594 kJ
- Protein
- 11.7 g
- Tuk
- 6.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sgombri all'agro
1hod. 45min
Orata al sale
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1hod.
Spigole all'acqua pazza
30min
Alici ripiene
50min
Calamari alla napoletana
40min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Alici alla Reggina
45min
Dentice agli agrumi
45min
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min