Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Orata al sale
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Spigole all'acqua pazza
30min
Alici alla Reggina
45min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Alici ripiene
50min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpette di alici
55min
Sgombri all'agro
1 godz. 45 min
Calamari ripieni
1h 30min