Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pane raffermo a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 alici fresche, pulite ed aperte a libro (250 g circa) (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40min
Polpette di alici
55min
Polpetti affogati
45 min
Alici ripiene
50min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Alici alla Reggina
45 min
Insalata di seppioline con frutta secca
30 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Moscardini al limone
30 min