Kompatibilní verze
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 - 1000 g bone-in skinless chicken thigh (4-6 pieces)
- 2 tsp ground turmeric
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into halves
- 2 fresh lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 long red chilli, trimmed and cut into halves
- 3 cm fresh turmeric
- 1 pinch sea salt
- 3 tbsp coconut oil
- 120 g water
- 400 g coconut cream
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 4 makrut lime leaves
- 300 g fresh green beans, trimmed
- 2 sprigs fresh Thai basil, leaves only, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra to garnish
- raw cashews, toasted and roughly chopped, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 4 portions
- Kalorie
- 12508.9 kJ / 2989.7 kcal
- Protein
- 201.7 g
- Sacharidy
- 89.1 g
- Tuk
- 218.2 g
- Nasycený tuk
- 167.2 g
- Vláknina
- 24.8 g
- Sodík
- 1021.5 mg
Alternativní recepty
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Chiang Mai noodles
25min
Thai beef salad
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min