Crostata di marmalata (Italian jam tart)

Crostata di marmalata (Italian jam tart)

4.4 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 35min.
12 portions

Suroviny

Mixed berry jam
  • lemon zest and flesh only
    1
  • fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)
    500 g
  • Rapadura sugar
    250 g
  • vanilla bean split lengthways, seeds scraped
    1
Pastry
  • butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing
    150 g
  • lemon zest only, no white pith
    1
  • plain flour plus extra to dust
    300 g
  • egg yolks
    3
  • caster sugar
    100 g
  • salt
    1 pinch
  • plain flour for dusting
  • plain flour to dust
  • full cream milk to brush
    30 g
  • shredded coconut toasted, to garnish

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 19.2 mg
Protein 4.3 g
Kalorie 1413.3 kJ / 336.5 kcal
Tuk 13.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 48.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...