
Kompatibilní verze
Vandmelonskanapéer med pisket feta og valnødder
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 1 kvist persille, frisk kun blade
- 1 kvist mynte, frisk kun blade
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 2 tsk citronsaft
- 1 knivspids havsalt eller efter smag
- 1 knivspids sort peber, stødt eller efter smag
Pisket feta
- 150 g fetaost i stykker
- 60 g flødeost
- 20 g ekstra jomfruolivenolie
- 1 spsk citronsaft
- 2 knivspids havsalt
- 2 knivspids sort peber, stødt
Vandmelon og valnødder
- 400 g vandmelon (ca. en halv stor vandmelon)
- 40 g valnødder halverede og ristede, til pynt
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 50 kcal / 213 kJ
- Protein
- 1.3 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Bagt spinat og æg
40min
Grøntsagsfrittata
Nessuna valutazione
Små broccolitærter med bacon
Nessuna valutazione
Kødboller med romescosauce
Nessuna valutazione
Lun linsesalat med bær og spinat
Nessuna valutazione
Salat med sobanudler og tofu
Nessuna valutazione
Avocadosorbet
Nessuna valutazione
Basilikumsorbet
Nessuna valutazione
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nessuna valutazione
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Nessuna valutazione
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nessuna valutazione