
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g bredbladet persille, frisk kun blade
- 30 g citronsaft
- 300 g tun i olie drænet
- 20 g olivenolie
- 85 g mascarpone
- 1 ansjosfilet i olie
- 2 fed hvidløg
- 40 g sorte oliven, uden sten
- 15 g kapers drænede
- ¼ tsk salt
- ¼ tsk sort peber, stødt
- 1 agurk stor, skåret i 32 (5 mm)
- 1 - 2 rød chilli, frisk skåret i skiver (2 mm), efter smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 38 kcal / 157 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 2.7 g
- Sacharidy
- 0.4 g