Tun-tapenade på agurk

Tun-tapenade på agurk

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
32 stykker

Suroviny

  • bredbladet persille, frisk kun blade
    10 g
  • citronsaft
    30 g
  • tun i olie drænet
    300 g
  • olivenolie
    20 g
  • mascarpone
    85 g
  • ansjosfilet i olie
    1
  • fed hvidløg
    2
  • sorte oliven, uden sten
    40 g
  • kapers drænede
    15 g
  • salt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • agurk stor, skåret i 32 (5 mm)
    1
  • rød chilli, frisk skåret i skiver (2 mm), efter smag
    1 - 2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 stykke

Protein 2.8 g
Kalorie 157 kJ / 38 kcal
Tuk 2.7 g
Sacharidy 0.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše