Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise

Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise

4.7 86 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    1 ¾ TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Thymian, frisch
    4 Zweiglein
  • Wasser bis zur Maximummarkierung
  • Zitronensaft
    30 g
    1 gestr. TL Zitronensäure, (siehe Tipp)
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon, frisch Blättchen abgezupft
    1 - 2 Zweiglein
    1 TL Estragon, getrocknet
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Weißweinessig
    ¾ - 1 EL
  • Butter in Stücken und 1 EL zum Anbraten
    200 g
  • Eidotter
    4
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 94 mg
Protein 48 g
Kalorie 3363 kJ / 802 kcal
Tuk 67 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 35 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...