Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 94 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3h 30 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2h 25min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2 godz. 30 min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 min
Zwiebeln anbraten
25 min
Ossobuco sous-vide
13h
Rindsgulasch klassisch
3h 20min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1h 30 min