Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderfilet-Steaks (à ca. 180-200 g, 3 cm dick)
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 50 g Schalotten, halbiert
-
1 - 2
Zweiglein Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
nebo 1 TL Estragon, getrocknet - 50 g Weißwein, trocken
- ¾ - 1 EL Weißweinessig
- 200 g Butter, in Stücken und 1 EL zum Anbraten
- 4 Eidotter
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3363 kJ / 802 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 67 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 94 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bayerischer Leberkäse
14h 30min
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3h
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 Std. 50 Min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1h 50 min
Glasierte Karotten mit Honig
1 Std. 20 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 godz. 30 min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 Std. 30 Min