Zařízení & příslušenství
Tarbot met salsasaus
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
tomaten gekonfijt150 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte olijven, ontpit30 g
-
verse rode peper (pikant)½
-
verse bieslook fijngesneden1 bos
-
olijfolie95 g
-
tomaat zonder pitjes, in blokjes1
-
water800 g
-
aardappelen in stukken600 g
-
tarbotfilets600 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
36.8 g
Kalorie
2622 kJ /
627 kcal
Tuk
37.3 g
Vláknina
4.8 g
Sacharidy
36.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Leve de lente
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Concord druivenparels met champagne
Žádné hodnocení
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Scandinavische hamburger
4hod. 10min.
Paddenstoelentaart
1hod. 30min.
Tarte Tatin
2hod.
Kip met 'mole verde' saus
1hod.
Chili van rund met citroenfeta
45min.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min.
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min.
Groentensoep
35min.