Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1148 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Lichtblauw gekleurde eieren
Žádné hodnocení
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Žádné hodnocení