Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1148 kJ / 280 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
XXL - Pompoensoep
50min
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Žádné hodnocení
Fruitige saladedressing
5 Min
Aardbeiendaiquiri
10 min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Žádné hodnocení
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení