Zalm met venkel

Zalm met venkel

4.8 10 rating
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porties

Suroviny

  • uien gehalveerd
    100 g
  • gember, vers
    25 g
  • extra vergine olijfolie
    15 g
  • water
    100 g
  • venkelknol in dunne reepjes
    600 g
  • fijn zout naar eigen smaak
    1 tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
    1 tl
  • kruidnagel
    1
  • steranijs
    1
  • courgette
    50 g
  • zalmfilet, vers in 6 stukken
    800 g
  • zout naar eigen smaak
  • graanmosterd
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 28 g
Kalorie 1148 kJ / 280 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...