
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g uien gehalveerd
- 25 g gember, vers
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g zalmfilet, vers in 6 stukken
- zout naar eigen smaak
- 20 g graanmosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 280 kcal / 1148 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1hod. 15min
XXL - Pompoensoep
50min
Roergebakken champignons
55min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min