Zařízení & příslušenství
Zalm met venkel
Příprava 20min.
Celkový 40min.
6 porties
Suroviny
-
uien gehalveerd100 g
-
gember, vers25 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
water100 g
-
venkelknol in dunne reepjes600 g
-
fijn zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 tl
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
courgette50 g
-
zalmfilet, vers in 6 stukken800 g
-
zout naar eigen smaak
-
graanmosterd20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
28 g
Kalorie
1148 kJ /
280 kcal
Tuk
17 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Leve de lente
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min.
Kabeljauw in tomatensaus
30min.
Courgettesoep met munt
35min.
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min.
Bloemkool korma
2hod. 20min.
Groentencurry met rijst
Žádné hodnocení
Spaghetti met tonijn
40min.
Paprika's in zoetzure saus
30min.
Amandelpap
10min.
Mediterraans Rozemarijnbrood
1hod. 55min.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min.
Waterzooi van Kip
1hod.