Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di riso integrale
- 4 peperoni rossi (circa 250 g ciascuno)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di brodo vegetale
- 12 olive nere denocciolate, tagliate a rondelle
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 100 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1436.3 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Tuk
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 682.5 mg
Alternativní recepty
Torta salata ricotta e spinaci
2u.
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30min
Torta salata bietole e uova
2u.
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30 min
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30 min
Involtini di melanzane (vegan)
15 Std.
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1h 15min
Verdurine in sfoglia
1u.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3h 30min
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25min
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1h 30 min