Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di pane casereccio, tipo toscano, a fette (1 cm)
-
370
g di brodo vegetale
nebo 370 g di acqua + 1 cucchiaino scarso di dado per brodo vegetale - 80 g di cipolla rossa a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
500
g di passata di pomodoro
nebo 500 g di pomodori pelati in scatola - 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di stracciatella
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1745.8 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 41.2 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 3.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 874.8 mg
Alternativní recepty
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Crema di panzanella
40min
Sformato di cardi
1h
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Tris di salse per aperitivo
30min
Gnudi toscani
40min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1h 30min
Paté di fegatini
30min