Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 2 uova
- 30 scalogno, a listerelle
- 350 g di asparagi bianchi freschi, puliti e a tocchetti (1 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli o Arborio, cottura 17 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua + q.b.
- 15 g di dado per brodo vegetale
- 25 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2096 kJ / 501 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 67.7 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 136.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Risotto radicchio e pancetta
40min
Crema di carote
40min
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Bigoli con ragù di anatra
2h
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di patate e zucca
50min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Risotto mele, speck e timo
40min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h