Vellutata di porri, funghi e pancetta
TM5 TM6

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.7 (113 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    nebo 200 g di funghi porcini freschi a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato, a piacere

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
946.8 kJ / 226.3 kcal
Protein
10.1 g
Sacharidy
10.8 g
Tuk
16 g
Nasycený tuk
3.9 g
Vláknina
2.8 g
Sodík
548.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty