Vellutata di porri, funghi e pancetta

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.6 149 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
  • 120 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
  • 300 g di funghi champignon freschi a fette
    200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • 400 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • pepe nero macinato a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 548.7 mg
Protein 10.1 g
Kalorie 946.8 kJ / 226.3 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 10.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...