Vellutata di porri, funghi e pancetta

Vellutata di porri, funghi e pancetta

4.7 133 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di porro a fettine (1-2 cm)
    100 g
  • di pancetta a cubetti
    120 g
  • di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
    200 g
  • di funghi champignon freschi a fette
    300 g
    200 g di funghi porcini freschi, a fette
  • di acqua
    400 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • pepe nero macinato a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 226.3 kcal / 946.8 kJ
Protein 10.1 g
Tuk 16 g
Sacharidy 10.8 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sodík 548.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...