Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di porro a fettine (1-2 cm)
- 120 g di pancetta a cubetti
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (1-2 cm)
-
300
g di funghi champignon freschi a fette
nebo 200 g di funghi porcini freschi a fette - 400 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 946.8 kJ / 226.3 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 548.7 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Zuppa di porcini
45 min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1h
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Vellutata di porcini
50 min
Zuppa di lenticchie e funghi
45 min
Vellutata di funghi
50 min